Poslední diskuse
Info o blogu

Tento blog je určen pro zájemce a majitele blogů na serveru MRK.cz.
Jeho provozovatelem je MRK.cz s.r.o.

Pokud si s čímkoliv nevíte rady, kontaktujte správce Martina Maťáka.

Menu a záložky v panelech

V nabídce administrace najdete odkaz "Menu a záložky". Přes něj se dostanete na dlouhý formulář, ve kterém můžete nastavovat textové popisky a odkazy pro menu a bočním panel.

Hlavní horní menu - zde si nastavujete položky hlavního menu. Zadáváte vždy text a adresu odkazu. Ve sloupci "pozice" můžete změnit pořadí odkazů v menu.

Blok rubrik článků - v tomto oddíle vytváříte rubriky, do kterých se zařazují články. Vytvoříte si např. rubriku "Kaprařina" a budete do ní vkládat své kaprařské články. Seznam rubrik se zobrazuje v bočním panelu.

Blok "Doporučuji" - zde si můžete vytvořit seznam vašich oblíběných odkazů - např. odkazy na předpovědi počasí, jiné rybářské stránky apod.

Informační textové bloky - v bočním panelu na svém blogu můžete zobrazovat krátké články. Např. si vytvořte článek se svými kontaktními údaji, ICQ číslem apod. Článek označte jako skrytý. Potom v tomto formuláři pojmenujte informační blok jako "Kontakty" a přiřaďtě mu svůj skrytý článek s kontakty. I v těchto "malých" článcích samozřejmě můžete mít  obrázky. Těchto textových bloků můžete mít až 5 pod sebou.

Zápatí - textové odkazy - funguje podobně jako blok "Doporučuji", ale zadané odkazy budou zobrazovat dole v patičce blogu.

Pozm. - v bočním panelu se zobrazují i bloky Archiv a Poslední diskuse, tyto bloky jsou automatické a nelze je měnit.